Håndværker & Byggepladsrengøring

Håndværkerrengøring og oprydning på byggepladser

I forbindelse med et nybyggeri og anden form for håndværkerarbejder tilbyder vi rengøring efter håndværkere.

Vi fjerner selvfølgelig støv og skidt på byggepladser, i din virksomhed eller i hjemmet, så din bygning står klar til indflytning efter håndværkerne har været der.

Omfanget af slutrengøringen afhænger selvfølgelig af byggeprojektets størrelse og hvor meget der er støvet og svinet til. 

Som oftest er håndværkere i alle rum under et byggeprojekt, så vi anbefaler som oftest en totalrengøring af vægge, gulve, vinduer og badeværelser.

Mangler du et kompetent rengøringsfirma til, at rydde op efter håndværksarbejde kan du trygt regne med Cleanfelt Rengøring.

 

Håndværkerrengøring ned til mindste detalje

Når håndværkerne har færdiggjort, afleveret og rydtet op efter det arbejde de har udført, trænger bygningen eller hjemmet ofte til en ordentlig rengøring

Denne rengøring er netop det vi hos Cleanfelt Rengøring er bedst til. Vi har et hold af kompetente medarbejdere, som altid er klar på nye rengøringsopgaver, også din.

Oprydning på byggepladser

Vi udfører rengøring af personaleskure, kontorer, toiletter og baderum og alle andre steder, hvor grundig rengøring og god hygiejne er nødvendig.

Vores dygtige personale  er altid velforberedte og går til enhver opgave systematisk til værk og med samme faglige stolthed hver gang.

Få et uforpligtende tilbud på jeres opgave

Cleanfelt er klar til at hjælpe med, at give en hånd med, når håndværkerne er færdige og vi ser frem til at høre fra jer, så vi kan aftale et møde, hvor vi sammen kan gennemgå, hvilke opgaver der skal tages hånd om. 

 

Vores kunder siger

Effektiv og grundig! Derudover svarer hun hurtigt, og som en ekstra bonus er hun bare super flink og nem at snakke med (siger en med social angst!)
Kan kun sende den varmeste anbefaling!
 

Mathilde Nordstrøm Rybka

Privat kunde

Vi har brugt Cleanfelt Rengøring i nogle år nu og er super glade for både kvaliteten og samarbejdet med Carina 😊
Vi håber på mange flere år sammen med jer til at holde hus 😉
 

Mikkel Laurberg

Privat kunde

Stabile, grundige, søde piger!

 

 

Line Danner Jonasen

Privat kunde

LAD CLEANFELT RENGØRING HJÆLPE...
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rengøring
Dette er ikke et krav men gør det naturligvis lettere, at få hurtigere kontakt.
Scroll til toppen